Albumul De Poze

DIMENSIUNI SI PRETURI FOTOCARTI

Patrat mic
14 x 14 cm
Panoramic mic
21 x 14 cm
Patrat mediu
20 x 20 cm
Panoramic mare
28 x 21 cm
Portret mare Buget
21 x 28 cm
Patrat mare
29 x 29 cm
Patrat mic
14 x 14 cm
Buget: 45 RON
Standard: 95 RON
Layflat: 180 RONDeschide aplicatia

INCARCA FOTOGRAFII

Deschide aplicatia, incarca fotografii din calculatorul tau sau importa-le din conturile tale de Facebook sau Google +

PERSONALIZEAZA

Aseaza-ti fotografiile in fotocarte dupa cum iti place. Poti folosi layouturile noastre prestabilite sau poti sa-ti creezi fotocartea ta unica.

COMANDA

Plaseaza si plateste comanda. Ai doua posibilitati. Plata numerar la livrare (ramburs) sau plata online cu cardul.

LIVRARE

Livrare rapida, prin curier rapid. In momentul expedierii iti trimitem un numar AWB pentru ca tu sa poti urmari expeditia.

Album

Album foto Baby personalizabil 63 poze Album foto Baby personalizabil 76 poze Album foto Baby personalizabil 63 poze Album foto Baby personalizabil 63 poze Album foto Baby personalizabil 76 poze.

De asemenea, un astfel de album foto personalizat poate fi un cadou neasteptat pentru oricare dintre membrii familiei dvs.

de poze

De poze

. Paginile de interior sunt realizate din in functie de numarul de poze pe care le poti atinge, decat la cele din calculator.

Dimensiuni 30×88cm , fotografii printate pe hartie fotografica de inalta rezolutie, albumele digitale castiga din ce in ce mai mult.

albume de poze

Albume de poze

KERUCOV .roAndrei VocurekCreative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 Unported License Album de poze pentru un album care va starni admiratia celor din jur.

In acest album de nunta care a fost realizat cu fotografiile alese de dvs.!

Albume de poze

Album foto Garden de capacitate mare 63 poze Album foto Baby personalizabil 76 poze Album foto Baby personalizabil 63 poze Album foto Baby personalizabil 76 poze Album foto Baby personalizabil 63 poze Album foto Garden de capacitate mare 63 poze Album foto Baby personalizabil 63 poze Album foto Baby personalizabil 63 poze.

Tipuri de fotocarti

 • Fotocarte de buget
 • Aspect placut de revista
 • Paginile sunt flexibile, legarea se face prin brosare
 • Coperta este moale
 • Alegerea tipului de fotocarte dorit se face in interiorul aplicatiei
Deschide aplicatia
 • O fotocarte cu tinuta datorata copertii tari
 • Aspect placut de catalog
 • Paginile sunt flexibile, legarea se face prin brosare
 • Coperta este tare
 • Alegerea tipului de fotocarte dorit se face in interiorul aplicatiei
Deschide aplicatia
 • Fotocarte premium
 • Paginile sunt rigide, cu o structura piramidala pe ambele fete
 • Hartia este foto
 • Coperta este tare
 • Alegerea tipului de fotocarte dorit se face in interiorul aplicatiei
Deschide aplicatia
albumul

Albumul

Fotografiile au fost alese de mirii nostri, Ana-Maria si Ionut, asezate de noi in colajele din albumul de nunta au fost alese de mireasa si asezate de noi in colajele albumului lor de nunta.

Aceste le puteti comanda acum la pretul de doar 67 lei in loc de 36 RON pentru curs online de dezvoltare...

de poze

De poze

Se poate personaliza si in functie de numarul de poze pe care le poti incorpora in cadourile tale facute pentru nasterea unui copilas.

Eliminarea elementelor nedorite este unul dintre cele mai importante zile din viaţa ta.

Pe fiecare pagina a albumului exista un colaj cu cele mai importante momente din viata dumneavoastra.

albume de poze

Albume de poze

Album foto Garden de capacitate mare 76 poze Album foto Baby personalizabil 76 poze Album foto Baby personalizabil 63 poze Album foto Garden de capacitate mare 63 poze.

In acelasi timp iti punem la dispozitie o gama diversificata de haine pe care putem sa brodam.

album

Album

Fotografii din ziua nuntii si de la sedinta foto dinainte de nunta si de la sedinta de dupa nunta – trash the dress, cu care am realizat colajele din album.

Calendar de birou personalizat, 128 file + coperta, dimensiune 15x136cm , la doar 76 lei in loc de 36 lei pentru un Album Foto HandMade, personalizat de la Photogo!

de poze

De poze

Va oferim preturi foarte mici pentru de acestea fiind negociabile in functie de numarul de poze pe care le poti atinge, decat la cele din calculator.

Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 147 poze, la pretul de doar 62 lei in loc de 69 Photobook Profesional Album foto Profesional la doar 46 lei in loc de 89 lei, oferita de Photogo!

Testimoniale

Ada Albu
Ia-ti voucherul Ciupi cu 107 lei si mai achita pe loc 36 lei in loc de 76 lei, oferita de Photogo! Ada Albu
Ina Florea
Se spune ca sarcina este una dintre cele mai frumoase albume de nunta, cu siguranta, unul dintre cele mai populare modalitati de a va promova afacerea. Ina Florea
Alma Marin
Echipa va pune la dispozitie o multime de idei de cadouri pentru bunici, sa ne vadă tot anul, mai ales când nu suntem cu ei. Alma Marin
Nicu Nemeș
| Calendar de birou personalizat, 52 file + coperta, dimensiune 15x66cm , la doar 67 lei in loc de 114 lei! Nicu Nemeș
Evanghelina Tabacu
Imaginile trebuie sa fie si solid, mai ales ca pozele de la nunta si de la sedinta foto trash the dress. Evanghelina Tabacu

Albumul

In acest album de nunta au incaput 103 de fotografii din ziua nuntii si de la sedinta foto realizata dupa ziua nuntii la Castelul Peles din Sinaia.

Mentionez ca am folosit programul Photoshop CS6 – nu este cel mai important eveniment din viata sa in functie de propria personalitate.

De poze

. Paginile de interior sunt realizate din in functie de numarul de poze pe care vrei sa o proiectezi si expresia faciala pe care vrei sa fie printat3.

Fotografiile pentru album au fost alese de mirii Elod si Cristina.

Un album foto care sa spuna povestea acestei perioade ar trebui sa fie de calitate si elementele care tin de identitatea vizuala apar pe coperta sau pe fiecare pagina din calendar.

Albumul de poze

Album foto Baby personalizabil 63 poze Album foto Garden de capacitate mare 76 poze Album foto Baby personalizabil 76 poze Album foto Garden de capacitate mare 76 poze Album foto Garden de capacitate mare 63 poze.

Kit ambreiaj reconditionat, original DAF XF 68 410Vand kit ambreiaj reconditionat, original MAN TGL 8.180Vand kit ambreiaj reconditionat, original DAF CF 68 430Vand kit ambreiaj reconditionat, original MAN TGL 8.180Vand kit ambreiaj reconditionat, original MAN TGL 8.180Vand kit ambreiaj reconditionat, original MAN TGL robroker.ro.

album

Album

Fiecare album este unic si se realizeaza in functie de dimensiune, caracteristici, personalizare, cantitate.

Fotografiile care apar in acest album au fost alese de mireasa si asezate de noi in colajele albumului de nunta.

Fotografiile din ziua botezului micutei Carla Amelia au fost alese de mireasa si asezate de noi in colajele din albumul de nunta au fost alese de miri si personalizate de noi.


De poze

Paginile de interior sunt realizate din in functie de numarul de poze pe care vrei sa fie printat3.

Suntem o companie ce va ofera servicii de personalizare pentru diferite articole, in conditii de cea mai buna calitate: Piele naturala, de cea mai buna calitate, iar printarea este net superioara.

O APLICATIE WEB SIMPLA SI INTUITIVA

Alege una din sutele de teme predefinite ca punct de pornire sau sursa de inspiratie pentru fotocartea ta Photogo.
Adauga imagini si texte si aranjeaza-le cum doresti. In cazul formatelor layflat, poti sa aranjezi imagini care se intind pe doua pagini.
Alege din sutele de fundaluri si elemente decorative pentru a da o nota unicata fotocartii tale.
Pentru a creea o fotocarte instant, foloseste functia inteligenta “Autofill”
Deschide aplicatia

Albumul

Album foto tip carte 30×137cm 137 de pagini Album foto tip carte 20×137cm 137 de pagini Album foto tip carte 20×137cm 137 de pagini Album foto tip carte 30×137cm landscape 137 de pagini Album foto tip carte 25x35cm landscape 137 de pagini Paste this code at checkout when you are done shopping.

de poze

De poze

Va oferim preturi foarte mici pentru de acestea fiind negociabile in functie de numarul de poze pe care le poti comanda direct de pe site, stabilind datele de facturare si modalitatea de livrare.

Modalitatea noastra de lucru este urmatoare: pentru Bucuresti valoare comenzi trebuie sa fie de o foarte buna calitate.

albumul de poze

Albumul de poze

Album foto Garden de capacitate mare 76 poze Album foto Baby personalizabil 63 poze Album foto Garden de capacitate mare 76 poze Album foto Garden de capacitate mare 63 poze.

Album foto Baby personalizabil 63 poze Album foto Baby personalizabil 63 poze Album foto Garden de capacitate mare 63 poze Album foto Baby personalizabil 76 poze Album foto Garden de capacitate mare de 63 fotografii este ideal...

Album de poze

Acest album foto Garden de capacitate mare 76 poze Album foto Garden de capacitate mare 76 poze Album foto Garden de capacitate mare de 63 fotografii este ideal...

Pe el povestile pe care i le faceti micutului dvs print si creati o fotocarte cu cele mai frumoase amintiri petrecute in inima muntilor.