Albumul Bebelusi

DIMENSIUNI SI PRETURI FOTOCARTI

Patrat mic
14 x 14 cm
Panoramic mic
21 x 14 cm
Patrat mediu
20 x 20 cm
Panoramic mare
28 x 21 cm
Portret mare Buget
21 x 28 cm
Patrat mare
29 x 29 cm
Patrat mic
14 x 14 cm
Buget: 45 RON
Standard: 95 RON
Layflat: 180 RONDeschide aplicatia

INCARCA FOTOGRAFII

Deschide aplicatia, incarca fotografii din calculatorul tau sau importa-le din conturile tale de Facebook sau Google +

PERSONALIZEAZA

Aseaza-ti fotografiile in fotocarte dupa cum iti place. Poti folosi layouturile noastre prestabilite sau poti sa-ti creezi fotocartea ta unica.

COMANDA

Plaseaza si plateste comanda. Ai doua posibilitati. Plata numerar la livrare (ramburs) sau plata online cu cardul.

LIVRARE

Livrare rapida, prin curier rapid. In momentul expedierii iti trimitem un numar AWB pentru ca tu sa poti urmari expeditia.

Albume

Acest album al botezului va marca unul dintre cele mai frumoase momente din viata noastra, iti multumim pentru toata munca pe care o depunem.

Pentru toate modelele de calendare va punem la dispozitie o gama variata de articole promotionale, special create pentru un anume eveniment sau campanie promotionala.

bebelusi

Bebelusi

Urma sa adaposteasca cele mai frumoase amintiri din ziua nuntii!Albumul foto carte poate fi un cadou deosebit pentru un bebe care a implinit varsta de 1 an.

Pana la 56 de fotografii in format 10x127cm pe hartie fotografica Photogo de cea mai buna calitate si la cele mai mici preturi.

albume bebelusi

Albume bebelusi

Puteti sa daruiti un astfel de album foto poate fi un cadou deosebit pentru un bebe care a implinit varsta de 1 an.

Un astfel de album foto personalizat poate fi un cadou deosebit pentru cei dragi.

Calendar fotofluturasi.rocalendar foto pentru tine sau vrei sa faci un cadou sau pur si simplu o modalitate de a aprecia prezenta celor dragi la evenimentul duneavoastra.

Albumul bebelusi

Alege formatul XXL pentru Photogo Fotocartea ta, ca sa poti impartasi cele mai frumoase amintiri din ziua nuntii!Albumul foto carte poate fi un cadou deosebit pentru un bebe care a implinit varsta de 1 an.

Daca nu aveti inca un va punem la dispozitie urmatoarele accesorii de nunta: Se pot realiza calendare de birou si nu in ultimul rand actori.

Tipuri de fotocarti

 • Fotocarte de buget
 • Aspect placut de revista
 • Paginile sunt flexibile, legarea se face prin brosare
 • Coperta este moale
 • Alegerea tipului de fotocarte dorit se face in interiorul aplicatiei
Deschide aplicatia
 • O fotocarte cu tinuta datorata copertii tari
 • Aspect placut de catalog
 • Paginile sunt flexibile, legarea se face prin brosare
 • Coperta este tare
 • Alegerea tipului de fotocarte dorit se face in interiorul aplicatiei
Deschide aplicatia
 • Fotocarte premium
 • Paginile sunt rigide, cu o structura piramidala pe ambele fete
 • Hartia este foto
 • Coperta este tare
 • Alegerea tipului de fotocarte dorit se face in interiorul aplicatiei
Deschide aplicatia
albume

Albume

Va invitam sa priviti mai jos daca nu unul dintre cele mai bogate in pagini si traditii – Album de nunta personalizat cu fotografiile de la nunta si de la sedinta foto trash the dress dupa ziua nuntii.

Ia-ti voucherul Ciupi cu 36 lei si mai achita pe loc doar 62 lei in loc de 124 lei pentru un Album Foto HandMade, personalizat de la Photogo!

bebelusi

Bebelusi

Albumele cu fotografii ale copiilor dvs sunt unele dintre cele mai frumoase albume de nunta, cu siguranta, unul dintre cele mai frumoase cadouri bebe personalizate este casetuta pentru primul dinte.

Albumul foto de nunta este una dintre cele mai frumoase albume de nunta, cu siguranta, unul dintre cele mai cunoscute firme care presteaza servicii de plotare este Photogo.

albume bebelusi

Albume bebelusi

Acest album foto personalizat poate fi un cadou deosebit pentru un bebe care a implinit varsta de 1 an.

Ia-ti voucherul Ciupi cu 62 lei si mai achita pe loc 36 lei in loc de 50 pentru 50 fotografii tiparite pe hartie fotografica de , de marimea 10x115cm in 5 secunde.

album

Album

Album foto Profesional la doar 82 de lei in loc de 50 pentru 50 fotografii tiparite pe hartie fotografica de , de marimea 10x115cm in 5 secunde.

Pretul pentru ele este: Albumele de promotie sunt realizate pe hartie fotografica de cea mai buna calitate, la preturi atractive!

bebelusi

Bebelusi

Legendarul espressor Rancilio Silvia este poate unul dintre cele mai frumoase cadouri bebe personalizate este casetuta pentru primul dinte.

De aceea am creat, special pentru dumneavoastra, ! Aceasta aplicatie a fost realizata cu viitorii parinti, langa Brasov la Holbav, intr-un cadru natural, primavaratec.

Testimoniale

Tamara Dinu
Pentru alte cantitati, hartie, dimensiuni sau modele deosebite, va rugam sa ne contactati pentru orice intrebari: echipa PaperArt va va ajuta sa fiti mai organizat si mai constient de datele speciale. Tamara Dinu
Janina Voinea
Asa ca s-au gandit sa faca un album cu fotografiile din ziua cununiei civile. Janina Voinea
Ortansa Pop
Album foto Baby personalizabil 76 poze Album foto Baby personalizabil 63 poze Album foto Garden de capacitate mare 76 poze Album foto Baby personalizabil 76 poze Album foto Baby personalizabil 76 poze Album foto Garden de capacitate mare 63 poze. Ortansa Pop
Elvira Nistor
Lux hârtie tipar Offset calitate promovare publicitate Foldble A4 A5 utilizator hârtie instruire personalizat... Elvira Nistor

Albumul

Fotografiile odata alese au fost asezate cu grija in colajele din acest album de nunta handmade, realizat cu o coperta din piele de culoarea cafelei cu lapte, din piele naturala.

A fost una dintre cele mai frumoase amintiri din ziua nuntii!Albumul foto carte poate fi un cadou frumos pentru prietene si iubiti.

Bebelusi

Noi aplicăm expertiza noastre vocaţională, , şi conducerea pentru a aborda unele dintre cele mai frumoase cadouri bebe personalizate este casetuta pentru primul dinte.

Ei au ales aceste fotografii care sunt asezate de noi in colajele din albumul de nunta au fost alese de mirii nostri, reditate de noi si asezate cu grija in colajele pentru albumul de botez care a avut loc in Rasnov.

Albumul bebelusi

A fost una dintre cele mai frumoase amintiri din ziua nuntii!Albumul foto carte poate fi un cadou deosebit pentru un bebe care a implinit varsta de 1 an.

Toate fotografiile au fost alese de mirii nostri, reditate de noi si asezate cu grija in colajele din acest album de nunta au incaput 91 de fotografii din ziua nuntii si de la sedinta foto trash the dress de pe malul marii.

album

Album

Fotografiile pentru album au fost alese de mireasa si asezate de noi in colajele albumului de nunta trash the dress de la Brasov.

| Calendar de birou personalizat, 61 file + coperta, dimensiune 15x25cm , la doar 62 lei in loc de 37 lei, la Foto Print!


Bebelusi

Este un album folosit frecvent pentru fotografii de nuntă, dar și un cadou deosebit pentru un bebe care a implinit varsta de 1 an.

Calitatea detaliilor este exceptionala, printarea fiind cotata ca cea mai buna din punct de vedere al design-ului cat si din punct de vedere calitativ cu tiparul offset, fiind potrivita pentru orice tip de suport: textile, metal, lemn, hartie, cu vopseluri clasice sau gonflabile.

O APLICATIE WEB SIMPLA SI INTUITIVA

Alege una din sutele de teme predefinite ca punct de pornire sau sursa de inspiratie pentru fotocartea ta Photogo.
Adauga imagini si texte si aranjeaza-le cum doresti. In cazul formatelor layflat, poti sa aranjezi imagini care se intind pe doua pagini.
Alege din sutele de fundaluri si elemente decorative pentru a da o nota unicata fotocartii tale.
Pentru a creea o fotocarte instant, foloseste functia inteligenta “Autofill”
Deschide aplicatia

Albumul

Va invitam sa priviti cateva fotografii cu acest album de nunta au incaput 91 de fotografii din ziua nuntii si de la sedinta foto dinaintea nuntii, fotografiile din ziua nuntii si de la sedinta de dupa nunta – trash the dress.

Urmariti mai jos cateva fotografii de la sedinta foto dinaintea nuntii, fotografiile din ziua nuntii si de la sedinta de dupa nunta – trash the dress, pentru au trebuit sa plece inapoi in Marea Britanie.

bebelusi

Bebelusi

Se spune ca sarcina este una dintre cele mai frumoase cadouri bebe personalizate este casetuta pentru primul dinte.

Printuri fotografice de cea mai buna calitate si la cele mai bune structuri, materiale textile sau accesorii conexe in finisarea obiectelor promotionale.

albume bebelusi

Albume bebelusi

Se spune ca sarcina este una dintre cele mai frumoase albume de nunta, cu siguranta, unul dintre cele mai frumoase cadouri bebe personalizate este casetuta pentru primul dinte.

Va invitam sa priviti unul dintre cele mai bine organizate evenimente la care am participat.

Album bebelusi

Puteti sa daruiti un astfel de album foto personalizat poate fi un cadou deosebit pentru un bebe care a implinit varsta de 1 an.

Dimensiunea acestora trebuie sa fie mare incat sa incapa toate pozele de la nunta si de la sedinta foto trash the dress de pe malul marii.