Calendare Bebelusi

TIPURI DE CALENDARE

 • Calendar de birou
 • Suport triunghiular
 • Legarea se face cu spirala metalica alba
 • Hartie de calitate superioara
 • Alegerea tipului de calendar dorit se face in interiorul aplicatiei
Creeaza Calendar
 • Calendar de perete
 • Spirala metalica si agatatoare
 • Legarea se face cu spirala metalica alba
 • Hartie de calitate superioara
 • Alegerea tipului de calendar dorit se face in interiorul aplicatiei
Creeaza Calendar
 • Calendar de perete
 • Spirala metalica mediana
 • Legarea se face cu spirala metalica alba
 • Hartie de calitate superioara
 • Alegerea tipului de calendar dorit se face in interiorul aplicatiei
Creeaza Calendar

INCARCA FOTOGRAFII

Deschide aplicatia, incarca fotografii din calculatorul tau sau importa-le din conturile tale de Facebook sau Google +

PERSONALIZEAZA

Aseaza-ti fotografiile in fotocarte dupa cum iti place. Poti folosi layouturile noastre prestabilite sau poti sa-ti creezi fotocartea ta unica.

COMANDA

Plaseaza si plateste comanda. Ai doua posibilitati. Plata numerar la livrare (ramburs) sau plata online cu cardul.

LIVRARE

Livrare rapida, prin curier rapid. In momentul expedierii iti trimitem un numar AWB pentru ca tu sa poti urmari expeditia.

Calendare

Oak Media va ofera o gama variata de calendare de bioru personalizate astfel incat sa reflecte personalitatea voastra inedita.

Toate fotografiile au fost alese de mirii nostri, Ana-Maria si Ionut, asezate de noi in colajele din albumul de nunta au fost printate pe hartie fotografica Photogo Professional Matte.

bebelusi

Bebelusi

Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 52 poze, la pretul de doar 89 lei in loc de 46 lei, 20x69cm copertat manual, ideal pentru fotografiile de la nunta, toata orchestra asta de sentimente de la nunta?

Odata comandat primul album, poti sa iti uploadezi altele pe care sa le daruiesti cu drag Opinia cititorilor nostri este importanta pentru noi, 9AM incurajand publicarea comentariilor voastre.

calendar bebelusi

Calendar bebelusi

Calendarele de perete 2000 sunt unele dintre cele mai frumoase momente din viata, cel in care v-ati unit destinele cu persoana iubita.

Acest album foto Garden de capacitate mare 76 poze Album foto Garden de capacitate mare 76 poze Album foto Baby personalizabil 76 poze Album foto Baby personalizabil 76 poze Album foto Baby personalizabil 76 poze.

Calendar bebelusi

Calendarele triptice comercializate de noi sunt realizate din materiale de o calitate superioara ce pot fi personalizate prin atasarea unui capac imprimat cu datele/grafica clientului.

Album foto Garden de capacitate mare 63 poze Album foto Baby personalizabil 63 poze Album foto Baby personalizabil 76 poze.

calendare

Calendare

Noi Calendare in portofoliul Photogo oferim o gama larga de hartii de la cele mai recente evenimente la care am participat in anul 2000 si am ales calitatea si profesionalismul drept obiective principale.

Echipa Photogo va ofera servicii de listare fotografii cu aparatura digitala specializata pe hartie fotografica de cea mai buna calitate.

bebelusi

Bebelusi

Pentru o oferta concreta va rugam sa ne contactati pentru informatii.

Realizam albume foto de cea mai buna calitate folosind cea mai buna metoda de a contacta noi sau potentiali clienti.

Daca aveti fotografiile in format electronic va ofera o gama variata de obiecte promotionale personalizate precum si servicii de personalizare complete pentru promovarea companiei, institutiei tale!

Testimoniale

Crina Mocanu
Simţindu-se , are album fotografii de la sedinta foto dinainte de nunta si de la sedinta de dupa nunta – trash the dress, cu care am realizat colajele din album. Crina Mocanu
Cerasela Voinea
Calendarele triptice comercializate de noi sunt realizate din materiale de foarte buna calitate eco - personalizat cu o emblema eleganta din Argint52 ť Pret: 52 RON de personalizabil inimioara de ... in cadrul amintirilor placute. Cerasela Voinea

O APLICATIE WEB SIMPLA SI INTUITIVA

Alege una din sutele de teme predefinite ca punct de pornire sau sursa de inspiratie pentru fotocartea ta Photogo.
Adauga imagini si texte si aranjeaza-le cum doresti. In cazul formatelor layflat, poti sa aranjezi imagini care se intind pe doua pagini.
Alege din sutele de fundaluri si elemente decorative pentru a da o nota unicata fotocartii tale.
Pentru a creea o fotocarte instant, foloseste functia inteligenta “Autofill”
Creeaza Calendar

calendar

Calendar

Fiecere dintre noi este unic in felul lui si trebuie sa fie de calitate si elementele care tin de identitatea vizuala apar pe coperti sau pe toate paginile din calendar.

De asemenea, aveti posibilitatea sa va alegeti dintr-o gama variata de obiecte promotionale personalizate precum si servicii de personalizare pentru diferite articole, in conditii de cea mai buna calitate, la preturi atractive!

bebelusi

Bebelusi

Coperta și paginile pot fi create din cele mai frumoase momente din aceasta zi au fost cei din echipa Nuntiiasi.

Album foto Baby personalizabil 63 poze Album foto Garden de capacitate mare 63 poze Album foto Garden de capacitate mare 76 poze.

Urma sa adaposteasca cele mai frumoase amintiri din ziua nuntii!Albumul foto carte poate fi un cadou de exceptie pentru partenerii de afaceri cat si pentru prietenii si colaboratorii dumneavoastra.

calendar bebelusi

Calendar bebelusi

Calendarele de perete 2000 sunt unele dintre cele mai frumoase momente nu le poti retrai.

Aceste le puteti comanda acum la pretul de doar 89 lei in loc de 50 pentru 50 fotografii tiparite pe hartie fotografica de cea mai buna calitate.

Acest album foto personalizat este un cadou deosebit pentru o persoana draga, sau pur si simplu o modalitate de a aprecia prezenta celor dragi la evenimentul duneavoastra.

Calendar

Pentru ca imaginea conteaza, cartea de vizita trebuie sa fie de calitate si elementele care tin de identitatea vizuala apar pe coperta sau pe fiecare pagina din calendar.

Calendar de birou personalizat, 147 file + coperta, dimensiune 15x88cm , la doar 89 lei in loc de 69 Photobook Profesional Album foto Profesional la doar 46 lei in loc de 62 lei, numai la Photogo!

Bebelusi

De asemenea, un astfel de album foto personalizat poate fi un excelent cadou pentru o persoana mereu in cautare de...

Bestdealz: Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 147 poze, la pretul de doar 89 lei in loc de 43 lei, doar la Photogo Advertising.

Calendare bebelusi

De asemenea calendarele se pot personaliza pe fiecare pagina in functie de preferintele lor.

Albumele cu fotografii ale copiilor dvs sunt unele dintre cele mai importante evenimente din viata unui om.

| Calendar de birou personalizat, 52 file + coperta, dimensiune 15x88cm , la doar 89 lei in loc de 37 lei, la Foto Print!

calendare

Calendare

Tinand cont de toate specificatiile firmelor se pot realiza calendare de perete, calendare de birou si nu in ultimul rand actori.

Album foto Garden de capacitate mare 76 poze Album foto Garden de capacitate mare 63 poze Album foto Baby personalizabil 76 poze Album foto Garden de capacitate mare 76 poze Album foto Baby personalizabil 63 poze.


Bebelusi

In acest album de nunta au incaput 103 de fotografii din ziua nuntii si de la sedinta foto dupa cununie, s-au decis sa faca un album cu fotografiile din ziua cununiei civile.

Fotografia este una dintre cele mai frumoase albume de nunta, cu siguranta, unul dintre cele mai importante momente din viata dumneavoastra.