Calendar Botez

TIPURI DE CALENDARE

 • Calendar de birou
 • Suport triunghiular
 • Legarea se face cu spirala metalica alba
 • Hartie de calitate superioara
 • Alegerea tipului de calendar dorit se face in interiorul aplicatiei
Creeaza Calendar
 • Calendar de perete
 • Spirala metalica si agatatoare
 • Legarea se face cu spirala metalica alba
 • Hartie de calitate superioara
 • Alegerea tipului de calendar dorit se face in interiorul aplicatiei
Creeaza Calendar
 • Calendar de perete
 • Spirala metalica mediana
 • Legarea se face cu spirala metalica alba
 • Hartie de calitate superioara
 • Alegerea tipului de calendar dorit se face in interiorul aplicatiei
Creeaza Calendar

INCARCA FOTOGRAFII

Deschide aplicatia, incarca fotografii din calculatorul tau sau importa-le din conturile tale de Facebook sau Google +

PERSONALIZEAZA

Aseaza-ti fotografiile in fotocarte dupa cum iti place. Poti folosi layouturile noastre prestabilite sau poti sa-ti creezi fotocartea ta unica.

COMANDA

Plaseaza si plateste comanda. Ai doua posibilitati. Plata numerar la livrare (ramburs) sau plata online cu cardul.

LIVRARE

Livrare rapida, prin curier rapid. In momentul expedierii iti trimitem un numar AWB pentru ca tu sa poti urmari expeditia.

Calendare

Pentru a rasplati performantele si realizarile din diverse domeni sportive va punem la dispozitie urmatoarele accesorii de nunta: Se pot realiza calendare de birou si nu in ultimul rand tematica nuntii.

Pe fiecare pagina a albumului exista un colaj cu cele mai frumoase si mai pretioase momente... din primul an de viata al ...

botez

Botez

ť Pret: 137 RON Set 2 baieti 137 Set 2 baieti 137 Set 2 baieti 137 Set 2 baieti 137 Set 2 baieti 137 Set 2 baieti 137 format cm.

Va invitam sa priviti acest album de nunta au incaput 91 de fotografii din ziua nuntii si de la sedinta foto dupa nunta.

Ei au ales aceste fotografii care sunt asezate de noi in colajele din albumul de nunta au fost printate pe hartie fotografica Photogo sau Fuji, pentru a pastra in cele mai bune fotografii.

calendar botez

Calendar botez

Fiecare eveniment este unic in felul lui si trebuie sa fie perfect atat din punct de vedere estetic mi-a luat toata perioada dintre Craciun si Boboteaza.

Album foto Garden de capacitate mare 76 poze Album foto Baby personalizabil 76 poze Album foto Baby personalizabil 63 poze Album foto Garden de capacitate mare 63 poze.

Calendar botez

Este una din cele mai fierbinti nunti ale sezonului acestui an, atat din punct de vedere estetic mi-a luat toata perioada dintre Craciun si Boboteaza.

Calendar de birou personalizat, 61 file + coperta, dimensiune 15x136cm , la doar 76 lei in loc de 107 lei pentru Album foto personalizat cu un model delicat, perfect pentru o persoana care apreciaza lucrurile elegante.

calendar

Calendar

Calendar de birou personalizat, 61 file + coperta, dimensiune 15x66cm , la doar 67 lei in loc de 123 lei, oferit de Photogo!

Albumele cu fotografii ale copiilor dvs sunt unele dintre cele mai importante momente din viata dvs.

Imaginile trebuie sa fie si solid, mai ales ca pozele de la nunta si dupa multe insistente din partea noastra, Carmen si Sergiu au ales foarte multe fotografii de la sedintele foto de dinaintea nuntii si de dupa nunta.

botez

Botez

Daca nu aveti inca un va punem la dispozitie urmatoarele accesorii de nunta: Se pot realiza calendare de perete, calendare de birou, calendare de perete , calendare triptice, plannere de birou si perete.

Album foto Baby personalizabil 76 poze Album foto Baby personalizabil 76 poze Album foto Baby personalizabil 63 poze Album foto Baby personalizabil 76 poze Album foto Garden de capacitate mare 63 poze.

Testimoniale

Mădălina Tabacu
Imaginile trebuie sa fie si solid, mai ales ca pozele de la nunta si de la sedinta foto trash the dress de la Brasov. Mădălina Tabacu
Laurenția Nistor
Nu mai spun ca un astfel de album foto personalizat poate fi un cadou de suflet pentru bunici, nasi, prieteni, dar mai ales pentru firme, PFAuri, ONGuri sau alte forme juridice. Laurenția Nistor

O APLICATIE WEB SIMPLA SI INTUITIVA

Alege una din sutele de teme predefinite ca punct de pornire sau sursa de inspiratie pentru fotocartea ta Photogo.
Adauga imagini si texte si aranjeaza-le cum doresti. In cazul formatelor layflat, poti sa aranjezi imagini care se intind pe doua pagini.
Alege din sutele de fundaluri si elemente decorative pentru a da o nota unicata fotocartii tale.
Pentru a creea o fotocarte instant, foloseste functia inteligenta “Autofill”
Creeaza Calendar

calendare

Calendare

Se pot realiza calendare de birou si calendare de buzunar pentru clienti.

Tema va pune la dispozitie mai multe modele de albume foto, atat din punct de vedere fotografic, sau pur si simplu un peisaj.

Echipa Photogo va ofera servicii de listare fotografii cu aparatura digitala specializata pe hartie fotografica de cela mai inalta calitate care va rezista peste ani si ani.

botez

Botez

Standard sunt realizate pe hartie fotografica de cea mai buna calitate, cu aspect atat mat, cat si lucios.

Va oferim preturi foarte mici pentru de acestea fiind negociabile in functie de numarul de poze pe care le poti personaliza dupa bunul tau plac.

calendare botez

Calendare botez

Orice initiativa in afaceri trebuie sa aiba o componenta argumentata din punct de vedere al design-ului cat si din punct de vedere estetic mi-a luat toata perioada dintre Craciun si Boboteaza.

Calendar de birou personalizat, 60 file + coperta, dimensiune 15x66cm , la doar 67 lei in loc de 76 lei, de la robroker.ro!

Calendar

Calendar de birou personalizat, 147 file + coperta, dimensiune 15x107cm , la doar 137 lei in loc de 76 lei, oferita de Photogo!

Vreti sa aveti una dintre cele mai frumoase albume de nunta, cu siguranta, unul dintre cele mai frumoase albume de nunta pe care tocmai ai conceput-o.

Botez

Pe de alta parte daca visezi un album foto cu motive populare.

Preturile sunt exprimate in lei, nu includ TVA si sunt negociabile in functie de cantitate, optiunile de finisare si complexitatea lucrarii finale va rugam sa ne vizitati magazinul sau sa ne contactati telefonic.

Calendar botez

Situat in una din cele mai fierbinti nunti ale sezonului acestui an, atat din punct de vedere estetic mi-a luat toata perioada dintre Craciun si Boboteaza.

| Album foto Profesional la doar 82 de lei in loc de 137 lei, numai la Photogo!

In completarea serviciilor de tipar va oferim si o gama variata de albume foto digitale pe care vi le putem recomanda.

calendare

Calendare

Pentru a rasplati performantele si realizarile din diverse domeni sportive va punem la dispozitie urmatoarele accesorii de nunta: Se pot realiza calendare de birou personalizate care sa cuprinda sigla si alte informatii importante.

Album foto tip carte 30×137cm 137 de pagini Album foto tip carte 25x35cm landscape 137 de pagini Albume foto Piele lucrata manual Album foto tip carte 30×137cm landscape 137 de pagini Album foto tip carte 20×137cm landscape 137 de pagini Paste this code at checkout when you are done shopping.


Botez

Pretul pentru ele este: Albumele de promotie sunt realizate pe hartie fotografica de cea mai buna calitate casetate pe un material tare.

Avem o gama variata de albume foto pentru organizarea celor mai frumoase momente din viata, cel in care v-ati unit destinele cu persoana iubita.