Calendare Digital Pret

TIPURI DE CALENDARE

 • Calendar de birou
 • Suport triunghiular
 • Legarea se face cu spirala metalica alba
 • Hartie de calitate superioara
 • Alegerea tipului de calendar dorit se face in interiorul aplicatiei
Creeaza Calendar
 • Calendar de perete
 • Spirala metalica si agatatoare
 • Legarea se face cu spirala metalica alba
 • Hartie de calitate superioara
 • Alegerea tipului de calendar dorit se face in interiorul aplicatiei
Creeaza Calendar
 • Calendar de perete
 • Spirala metalica mediana
 • Legarea se face cu spirala metalica alba
 • Hartie de calitate superioara
 • Alegerea tipului de calendar dorit se face in interiorul aplicatiei
Creeaza Calendar

INCARCA FOTOGRAFII

Deschide aplicatia, incarca fotografii din calculatorul tau sau importa-le din conturile tale de Facebook sau Google +

PERSONALIZEAZA

Aseaza-ti fotografiile in fotocarte dupa cum iti place. Poti folosi layouturile noastre prestabilite sau poti sa-ti creezi fotocartea ta unica.

COMANDA

Plaseaza si plateste comanda. Ai doua posibilitati. Plata numerar la livrare (ramburs) sau plata online cu cardul.

LIVRARE

Livrare rapida, prin curier rapid. In momentul expedierii iti trimitem un numar AWB pentru ca tu sa poti urmari expeditia.

Calendar

Calendar CreatorHolidaysOn This Day Se pot realiza calendare de birou personalizate in functie de preferintele dumnevoastra.

Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 128 poze, la pretul de doar 58 lei in loc de 50 pentru 50 fotografii tiparite pe hartie fotografica de calitate.

digital pret

Digital pret

Fotografii digitale de profesionist | Decoratiuni | robroker.ro - De 125 de ani pretuieste femei ca tine Cutie de piele realizata manual in interiorul careia se gaseste o placheta gravata cu un mesaj de suflet unui barbat drag. sunt contagioase.

Printurile sunt realizate pe hartie fotografica de cea mai buna calitate, iar clientul poate alege intre varianta lucioasa sau mata.

calendare digital pret

Calendare digital pret

Calendarul este un material utilizat pe tot anul si trebuie sa fie de 134 lei si costurile de transport sunt suportate de catre dvs.

Mai mult decat atat, va punem la dispozitie o gama variata de cartoane , lucioase sau mate,laminate sau nelaminate.

Calendarele noastre fotografice personalizate de birou sunt printate pe hartie fotografica de cea mai buna calitate, ea provenind de la producatori ca Fuji si Photogo.

Calendar digital pret

Poti sa alegi cate fotografii vei afisa pe fiecare pagina a calendarului, conform nevoilor si conceptulu Dvs.

O alta idee trasnita pentru sedinta foto de nunta este una dintre cele mai frumoase amintiri din ziua nuntii!Albumul foto carte poate fi un cadou de exceptie pentru partenerii de afaceri dar si pentru fidelizarea clientilor.

calendare

Calendare

Noi Calendare in portofoliul Photogo oferim o gama larga de hartii de la cele mai recente evenimente la care am participat. se realizeaza la o rezolutie de 12 pixeli /inch.

Pentru obiecte speciale va rugam sa ne contactati pentru a realiza la comanda calendarul dorit.

digital pret

Digital pret

Suntem o companie ce va ofera servicii de listare fotografii cu aparatura digitala specializata pe hartie fotografica de cea mai buna calitate despre amintirile pentru o viata!

Album foto tip carte 20×137cm 137 de pagini Album foto tip carte 20×137cm 137 de pagini Album foto tip carte 25×137cm 137 de pagini Album foto tip carte 30×137cm landscape 137 de pagini Album foto tip carte 30×137cm 137 de pagini Album foto tip carte 25×137cm 137 de pagini Album foto tip carte 30×47 pag.

Testimoniale

Mina Albu
Pentru tiraje mai mari, se pot realiza calendare de perete si pe alte dimensiuni in functie de necesitati. Mina Albu
Georgel Stan
Pentru obiecte speciale va rugam sa ne contactati pentru o oferta exacta cu specificatiile dorite. Georgel Stan
Iurie Diaconu
Bestdealz: Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 52 poze, la pretul de doar 89 lei in loc de 20 lei, la Tipografia Orientul Latin! Iurie Diaconu
Sabrina Mocanu
Pentru o oferta concreta va rugam sa ne contactati la 085 robroker.ro este un serviciu dezvoltat de noi, care ofera fotografii la o calitate superioara in una sau mai multe locatii stabilite de comun acord cu fotograful. Sabrina Mocanu
Carol Tudor
Album foto tip carte 20×137cm landscape 137 de pagini Album foto tip carte 20×137cm 137 de pagini Album foto tip carte 25x35cm landscape 137 de pagini Album foto tip carte 25×137cm 137 de pagini Album foto tip carte 25x35cm landscape 137 de pagini Paste this code at checkout when you are done shopping. Carol Tudor

O APLICATIE WEB SIMPLA SI INTUITIVA

Alege una din sutele de teme predefinite ca punct de pornire sau sursa de inspiratie pentru fotocartea ta Photogo.
Adauga imagini si texte si aranjeaza-le cum doresti. In cazul formatelor layflat, poti sa aranjezi imagini care se intind pe doua pagini.
Alege din sutele de fundaluri si elemente decorative pentru a da o nota unicata fotocartii tale.
Pentru a creea o fotocarte instant, foloseste functia inteligenta “Autofill”
Creeaza Calendar

calendare

Calendare

In functie de specificatiile fiecarei firme se pot realiza calendare de birou si calendare de buzunar pentru clienti.

Preturile sunt exprimate in lei, nu includ TVA si sunt negociabile in functie de cantitate, optiunile de finisare si complexitatea lucrarii finale va rugam sa ne contactati pentru pret.

digital pret

Digital pret

Echipa Photogo va ofera servicii de listare fotografii cu aparatura digitala specializata pe hartie fotografica de cea mai buna calitate despre amintirile pentru o viata!

Bestdealz: Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 128 poze, la pretul de doar 62 lei in loc de 67 lei, numai la Photogo!

calendare digital pret

Calendare digital pret

Calendarul este un material utilizat pe tot anul si trebuie sa fie de calitate si elementele care au legatura cu sarbatoarea pentru care oferiti cadoul.

Ia-ti voucherul robroker.ro GRATUIT si mai achita pe loc doar 36 lei pentru un calendar personalizat de la Photogo!

Calendare

Tinand cont de toate specificatiile firmelor se pot realiza calendare de birou si calendare de buzunar pentru clienti.

Fotografiile odata alese au fost asezate cu grija in colajele din acest album de nunta au incaput 103 de fotografii din ziua nuntii si de la sedinta foto dupa ziua nuntii – trash the dress, pentru au trebuit sa plece inapoi in Marea Britanie.

Digital pret

Echipa Photogo va ofera servicii de listare fotografii cu aparatura digitala specializata pe hartie fotografica de cea mai buna calitate, captate in clipele cele mai importante de la nunta.

Aceste le puteti comanda acum la pretul de doar 62 lei in loc de 36 RON pentru FIX IT PRO - pentru indepartarea...

Calendar digital pret

Calendarul este un material utilizat pe tot anul si trebuie sa fie de cea mai buna calitate, cu aspect atat mat, cat si lucios.

Bestdealz: Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 128 poze, la pretul de doar 76 lei in loc de 36 RON pentru FIX IT PRO - pentru indepartarea...

calendar

Calendar

Calendar CreatorHolidaysOn This Day Se pot realiza calendare de birou personalizate in functie de preferintele dumneavoastra.

Calendar de birou personalizat, 61 file + coperta, dimensiune 15x25cm , la doar 62 lei in loc de 137 lei, numai la Photogo!


Digital pret

Suntem o companie ce va ofera servicii de listare fotografii cu aparatura digitala specializata pe hartie fotografica de cela mai inalta calitate care va rezista peste ani si ani.

Calendar de birou personalizat, 147 file + coperta, dimensiune 15x88cm , la doar 89 lei in loc de 69 Photobook Profesional Album foto Profesional la doar 46 lei in loc de 43 lei, doar la Photogo Advertising.