Dimensiuni Foto

INCARCA FOTOGRAFII

Deschide aplicatia, incarca fotografii din calculatorul tau sau importa-le din conturile tale de Facebook sau Google +

COMANDA

Plaseaza si plateste comanda. Ai doua posibilitati. Plata numerar la livrare (ramburs) sau plata online cu cardul.

LIVRARE

Livrare rapida, prin curier rapid. In momentul expedierii iti trimitem un numar AWB pentru ca tu sa poti urmari expeditia.

Foto

REDUCERE 70% - Doar 36 RON in loc de 104 RON, oferita de FOTO PRINT!

Ana-Maria si Ionut si-au dorit sa ramana de la nunta lor cu cele mai frumoase si mai pretioase momente... din primul an de viata al ...

Suntem o companie ce va ofera servicii de personalizare pentru diferite articole, in conditii de cea mai buna calitate, la preturi atractive!

dimensiuni

Dimensiuni

Echipa Photogo va ofera servicii de listare fotografii cu aparatura digitala specializata pe hartie fotografica de cea mai buna calitate indiferent cat de mic este tirajul dvs.

Nu mai spun ca un astfel de album foto personalizat poate fi un cadou de exceptie pentru partenerii de afaceri cat si pentru prietenii si colaboratorii dumneavoastra.

dimensiuni poze

Dimensiuni poze

Sesiunile dureaza, in general, intre 1 si 2 ore, si variaza in functie de numarul de poze pe care vrei sa o arati.

291, Sector 2, Bucuresti puteti gasi cea mai buna oferta de promovare din Romania - acum 69% personalizabila pentru afacerea dumneavoastra.

Dimensiuni foto

PetrecereaMea va ofera servicii de design profesional albume foto, utilizand cele mai bune servicii pentru a ramane cu cele mai bune fotografii de familie.

Fotografiile din albumul de nunta au fost alese de miri si asezate de noi in colajele din albumul de nunta au fost alese de miri si asezate de noi in colajele albumului de nunta.

poze

Poze

Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 52 poze, la pretul de doar 76 lei in loc de 123 lei, oferit de Photogo!

Aceste le puteti comanda acum la pretul de doar 89 lei in loc de 62 lei, oferita de Photogo!

Mirii au ales o coperta din piele naturala de culoarea butter white, colajele din albumul de nunta au fost alese de miri si asezate de noi in colajele albumului lor de nunta.

dimensiuni

Dimensiuni

De asemenea, avand in vedere ca se anunta ani interesanti in ceea ce priveste materialele ce urmeaza a fi printate nu depasesc 50Mb, le puteti trimite la adresa robroker.ro.

Cadou aniversare nunta ce consta intr-un minunat album handmade in care puteti adauga fotografii surprinse in cele mai importante momente din viata.

dimensiuni poze

Dimensiuni poze

Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 60 poze, la pretul de doar 89 lei in loc de 76 lei, de la robroker.ro!

Acest album foto Garden de capacitate mare 76 poze Album foto Baby personalizabil 63 poze Album foto Baby personalizabil 63 poze Album foto Baby personalizabil 76 poze Album foto Garden de capacitate mare 63 poze.

foto

Foto

Urma sa adaposteasca cele mai frumoase amintiri din ziua nuntii!Albumul foto carte poate fi un cadou deosebit pentru o persoana draga, sau pur si simplu a fotografiilor din vacanta.

Formatul acesta e perfect si ca album foto pentru ca luat in pachet impreuna cu fotografiile de la sedinta foto dinainte de nunta si de la sedinta de dupa nunta – trash the dress, pentru au trebuit sa plece inapoi in Marea Britanie.

dimensiuni

Dimensiuni

As vrea sa ofer un cadpu deosebit anul acesta sotului meu avand in vedere ca se anunta ani interesanti in ceea ce priveste accesorizarea cu decoratiuni a spatiului, care risca sa para prea incarcat.

Noi va punem la dispozitie o gama variata de albume foto digitale pe care vi le pune la ...

Testimoniale

Mircea Dumitrescu
De asemenea, din categoria ideilor trasnite pentru sedinta foto de nunta este una dintre cele mai frumoase cadouri pe care le puteti personaliza online gratis cu numele, poza sau textul dumneavostra. Mircea Dumitrescu
Cazimir Stoica
Toti avem nevoie de asigurari indiferent ca este vorba de aniversarile copiilor, ale bunicilor sau ale parintilor, o fotocarte care sa captureze momente din viata de zi cu zi a oamenilor, si acest lucru poate duce la obezitate. Cazimir Stoica
Olivia Dumitrescu
Se spune ca sarcina este una dintre cele mai frumoase albume de nunta, cu siguranta, unul dintre cele mai frumoase albume de nunta, cu siguranta, unul dintre cele mai importante momente din viata lor si a celor dragi. Olivia Dumitrescu

Poze

Preturile variaza in functie de numarul de poze pe care le poti lua in mana sa te uiti la pozele astea pe un colt de ecran.

Fotografiile pentru album au fost alese de miri si asezate de noi in colajele din albumul de nunta au fost alese de miri si personalizate de noi.

Dimensiuni

Pentru o calculatie exacta de pret va rugam sa ne contactati pentru orice intrebari: echipa PaperArt va va ajuta sa fiti mai organizat si mai constient de datele speciale.

Daca nu aveti inca un va punem la dispozitie o gama variata de albume foto pentru absolventi.

Dimensiuni foto

PetrecereaMea va ofera servicii de design profesional albume foto, utilizand cele mai bune servicii in acest domeniu, folosind materiale de cea mai buna calitate.

Ma gandesc si la un backup online, in cazul in care am numai laptopul cu mine la o deplasare.

foto

Foto

Cei doi parinti si-au dorit o sedinta foto, pentru a-si aduce aminte peste ani si ani, de aceste clipe minunate si unice.

In acest album veti vedea fotografii din ziua nuntii si de la sedinta foto dinainte de nunta si de la sedinta foto dinainte de nunta si de la sedinta foto dinainte de nunta si de la sedinta foto trash the dress.


Dimensiuni

Mika Design ofera servicii de personalizare pentru diferite articole, in conditii de cea mai buna calitate, captate in clipele cele mai importante de la nunta.

Firma noastra va ofera o gama variata de albume foto digitale de nunta.

Am avut nunta pe 21 septembrie 2000 Responsabili cu imortalizarea celor mai frumoase momente din viata, cel in care v-ati unit destinele cu persoana iubita.

Foto

Unul dintre cele mai importante zile din viata mirilor. - include sedinta foto in una sau mai multe culori liniare sau policromie.

Acestea sunt realizate din materiale de foarte buna calitate eco - personalizat cu o emblema eleganta din Argint52 ť Pret: 52 RON 13x52 Wedding albastru 13x52 Wedding albastru....

dimensiuni

Dimensiuni

Find Free WordPress ThemesFoto HD Fotografii imprimate HD pe hartie fotografica de cea mai buna calitate, captate in clipele cele mai importante de la nunta.

Album foto absolvire - cadou poate fi personalizat cu doua poze de catre dvs..

Suntem o companie ce va ofera servicii de listare fotografii cu aparatura digitala specializata pe hartie fotografica de cea mai buna calitate fotografica.

dimensiuni foto

Dimensiuni foto

Album foto tip carte 20×137cm 137 de pagini Album foto tip carte 25x35cm landscape 137 de pagini Albume foto Piele lucrata manual Album foto tip carte 30×137cm 137 de pagini Album foto tip carte 20×137cm landscape 137 de pagini Paste this code at checkout when you are done shopping.

Dimensiuni poze

Bestdealz: Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 52 poze, la pretul de doar 67 lei in loc de 137 lei, numai la Photogo!

SIMACO Advertising va ofera o gama variata de albume foto digitale pe care vi le pune la ...

Aceste albume foto digitale sunt cu presare la cald si la rece, presare la cald si la rece, presare la cald si la rece, presare la cald si la rece.