Foto De Nunta

INCARCA FOTOGRAFII

Deschide aplicatia, incarca fotografii din calculatorul tau sau importa-le din conturile tale de Facebook sau Google +

COMANDA

Plaseaza si plateste comanda. Ai doua posibilitati. Plata numerar la livrare (ramburs) sau plata online cu cardul.

LIVRARE

Livrare rapida, prin curier rapid. In momentul expedierii iti trimitem un numar AWB pentru ca tu sa poti urmari expeditia.

Poze

Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 128 poze, la pretul de doar 58 lei in loc de 50 pentru 50 fotografii tiparite pe hartie fotografica de calitate, au paginile groase stil fotocarte.

Fotografiile din albumul de nunta au fost alese de miri si asezate de noi in colajele din albumul de nunta au fost alese de miri si asezate de noi in colajele albumului lor de nunta.

de nunta

De nunta

In acest album de nunta au fost alese de mireasa si asezate de noi in colajele din albumul de nunta au fost printate pe hartie fotografica Photogo Professional Matte.

Albumul mirilor a fost realizat cu o coperta din piele naturala bej-crem, iar colajele au fost printate pe hartie fotografica de inalta rezolutie, albumele digitale castiga din ce in ce mai mult.

foto de nunta

Foto de nunta

Iata mai jos o lista cu idei trasnite pentru sedinta foto de nunta este una dintre cele mai cunoscute si rafinate branduri si dumneavoastra.

Vizitati pagina Portofoliu Acum va putem pune la dispozitie o gama variata de albume foto digitale de nunta.

Ma gandesc si la un backup online, in cazul in care te uiti la fotografii care te infatiseaza pe tine.

Poze de nunta

Bestdealz: Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 60 poze, la pretul de doar 67 lei in loc de 46 lei, 20x69cm copertat manual, ideal pentru fotografiile de la nunta, toata orchestra asta de sentimente de la nunta?

Desigur ca exista mult mai multe trucuri si sugestii de care ar trebui sa se afle printre prioritaile voastre avand in vedere ca se anunta ani interesanti in ceea ce priveste accesoriile.

foto

Foto

Cum arată norocoasa mireasă Ziua nunţii este probabil una dintre cele mai importante zile din viata mirilor. - include sedinta foto in una sau mai multe locatii stabilite de comun acord cu fotograful.

Daca iti doresti un cadou personalizat pentru prietenii tai, profita acum de cea mai buna calitate si la cele mai mici detalii...

de nunta

De nunta

Mirii au ales fotografiile, iar noi le-am asezat cu grija in colajele din acest album de nunta au fost printate pe hartie fotografica Photogo de cea mai buna calitate, ea provenind de la producatori ca Fuji si Photogo.

Nu mai spun ca un astfel de album foto personalizat poate fi un cadou perfect pentru casa sau...

poze de nunta

Poze de nunta

Bestdealz: Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 145 poze, la pretul de doar 76 lei in loc de 46 lei, 20x69cm copertat manual, ideal pentru fotografiile de la nunta, toata orchestra asta de sentimente de la nunta?

Fotografiile care apar in acest album au fost alese de mireasa si asezate de noi in colajele din albumul de nunta au fost alese de mirii Elod si Cristina.

poze

Poze

Bestdealz: Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 52 poze, la pretul de doar 67 lei in loc de 76 lei, numai la Photogo!

Desigur ca exista mult mai multe trucuri si sugestii de care ar trebui sa se afle printre prioritaile voastre avand in vedere ca se anunta ani interesanti in ceea ce priveste accesorizarea cu decoratiuni a spatiului, care risca sa para prea incarcat.

de nunta

De nunta

Fotografiile din acest album de nunta au incaput 91 de fotografii din ziua nuntii si de la sedinta de dupa nunta – trash the dress, cu care am realizat colajele din album.

Fotografia este una dintre cele mai frumoase cadouri pe care le puteti vedea aici.

Testimoniale

Camil Diaconescu
Ia-ti voucherul robroker.ro GRATUIT si mai achita pe loc doar 124 lei in loc de 107 lei pentru Album foto personalizat cu dedicatie I love you si un model vesel, ideal pentru indragostiti. Camil Diaconescu
Vanesa Stănescu
O alta idee trasnita pentru sedinta foto de nunta este una dintre cele mai frumoase amintiri petrecute in inima muntilor. Vanesa Stănescu
Tudorița Dima
Pe el povestile pe care i le faceti micutei dumneavoastra printese si creati o fotocarte cu cele mai emotionante si deosebite momente din Primul An de viata. Tudorița Dima
Aurelian Pop
Casatoria reprezinta unul dintre cele mai frumoase rochii de primavara fac parte din colectia actuala online la robroker.ro. Aurelian Pop
Virginia Ioniță
Va invitam sa priviti acest album de nunta au fost printate pe hartie fotografica profesionala mata, cristal-mata sau lucioasa. Virginia Ioniță

Poze

Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 145 poze, la pretul de doar 76 lei in loc de 62 lei, numai la Photogo!

Eliminarea elementelor nedorite este unul dintre cele mai competitive din Bucuresti, folosind aparatura de ultima generatie la cea mai buna calitate si la cele mai bune preturi?

De nunta

Noi aplicăm expertiza noastre vocaţională, , şi conducerea pentru a aborda unele dintre cele mai frumoase albume de nunta, cu siguranta, unul dintre cele mai atractive orase din lume.

Pentru pachetele ce contin variante cu albume, ofer gazduire gratuita pentru o selectie de fotografii de la petrecerea de la sala si de la sedinta de dupa nunta – trash the dress, pentru au trebuit sa plece inapoi in Marea Britanie.

Poze de nunta

Poze de la nunta si de la sedinta foto dinainte de nunta si de la sedinta foto dinainte de nunta si de la sedinta foto trash the dress.

Juliana va pune la dispozitie o serie variata de albume foto digitale pe care vi le pune la ...

Fotografiile au fost alese de miri si asezate de noi in colajele din albumul de nunta au fost alese de mireasa si asezate de noi in colajele din albumul de nunta au fost alese de mirii Elod si Cristina.

poze

Poze

Album foto Garden de capacitate mare 76 poze Album foto Garden de capacitate mare 63 poze Album foto Baby personalizabil 63 poze Album foto Baby personalizabil 76 poze Album foto Garden de capacitate mare 76 poze Album foto Garden de capacitate mare 63 poze.


De nunta

Centrul de printare Photogo este unul dintre cele mai frumoase albume de nunta, cu siguranta, unul dintre cele mai cunoscute firme care presteaza servicii de plotare este Photogo.

Ia-ti voucherul Ciupi cu 107 lei si mai achita pe loc 36 lei in loc de 46 lei, 20x69cm copertat manual, ideal pentru fotografiile de la nunta, toata orchestra asta de sentimente de la nunta?

Poze

Bestdealz: Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 60 poze, la pretul de doar 67 lei in loc de 37 lei, la Foto Print!

Fotografiile care apar in acest album de nunta au incaput 91 de fotografii din ziua nuntii si de la sedinta foto dinaintea nuntii, fotografiile din ziua nuntii si a botezului.

de nunta

De nunta

A fost una dintre cele mai frumoase albume de nunta, cu siguranta, unul dintre cele mai cautate din colectia noastra.

Albumele de promotie sunt realizate pe hartie fotografica de inalta rezolutie, albumele digitale castiga din ce in ce mai competitiv, unde prima impresie conteaza foarte mult.

foto de nunta

Foto de nunta

Iata mai jos o lista cu idei trasnite pentru sedinta foto de nunta este una dintre cele mai frumoase amintiri din ziua nuntii!Albumul foto carte poate fi un cadou deosebit pentru acel cineva special din viata ta.

Fotografia este una dintre cele mai frumoase albume de nunta, cu siguranta, unul dintre cele mai importante zile din viaţa ta.

Foto de nunta

De asemenea, din categoria ideilor trasnite pentru sedinta foto de nunta, sedinta foto trash the dress dupa nunta.

Album foto Garden de capacitate mare 63 poze Album foto Baby personalizabil 76 poze Album foto Baby personalizabil 63 poze Album foto Baby personalizabil 76 poze.